De eerste twee nachtjes zitten erop. - Reisverslag uit Erp, Nederland van Jelke Raaijmakers Elles van erp - WaarBenJij.nu De eerste twee nachtjes zitten erop. - Reisverslag uit Erp, Nederland van Jelke Raaijmakers Elles van erp - WaarBenJij.nu

De eerste twee nachtjes zitten erop.

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Jelke Raaijmakers

27 Juni 2009 | Nederland, Erp

Ola,

Daar zijn we weer hoor, we hebben ons vaste stekkie achter de pc weer weten te vinden om jullie iets te vertellen over de afgelopen dag. Gisteren middag zijn we nadat we jullie een berichtje hadden getypt het dorp in gegaan. Als eerste hebben we een spaans telefoontje gekocht, dat is goedkoper voor ons maar vaak ook voor jullie. Hier dan even onze nummers voor als jullie willen bellen of smsen, let wel op het geeft verschil ;)

Ons smsen en bellen naar:
Jelke:0034600669908
Elles:0034600808136

Dus jullie weten het we zijn altijd bereikbaar :p
Maar verder met ons verhaal, daarna zijn we het dorpje gaan verkennen, hebben daar de hoognodige spullen gekocht die we nodig zouden hebben in ons appartement. Vooral veel water en fruit want we zijn anders bang dat we het niet overleefde. Daarna nog even op een terrasje gezeten, jaja dat kan hier zomaar want dat kost hier bijna niets. Toen zijn we maar naar huis gegaan om te douche en ons mooi te maken. Want we gingen `s avonds kennis maken met het hotel waar we gaan stage lopen. Maar zoals jullie weten is Elles niet altijd de slimste en zet verkeerd de boiler aan dus ze had zelf een koude douche, maar aangezien Jelke wel slim was loste ze het op en kon ze zelf wel lekker warm douche! Na wat getut te hebben werden we opgehaald door michelle, Gerard, Wim en Robert (De zoon van michelle en Gerard) en zijn we bij het hotel kennis gaan maken. We hebben Paki (hoofd animatie) maar heel even gesproken (waar we de helft niet van verstonden) maar we hebben daar nog wel een show mee gekeken. Het is er echt super luxe, maar het zag er echt leuk uit. Dus we zullen zien wat ons volgende week te wachten staat in het hotel. We zullen zien.

Daarna zijn we lekker gaan eten, met een heeeeeeeeele leuke ober! MARIO! wat een lekkerding zeg! Jelke had zwaardvis en Elles had gebakke varkensvlees. Het eten van Jelke zwom weer in de olie en ze is nog steeds nie aan de schijterij:P en Elles had iets van gebakke varke haha wat wel erg lekker was! Lekker gekletst van Robert. wat een erg leuke kerel is! we kunnen er goed mee lachen. Daarna vlugaan naar bed gegaan. (toen was het alweer 1 uur)

Vanochtend hebben we onder bij de plaatselijke bakker onze broodjes gescoord en samen lekker gegeten. Daarna nog vlug een aantal spullen bij een winkeltje tegenover gehaald, en we waren klaar om naar het strand te gaan met de bus. Waarom de bus zouden jullie denken, maar we moeten toch leren hoe we met de bus bij het hotel terecht komen. En natuurljk waren we verdwaald!! Elles is gelukkig rustig gebleven en Jelke zei we gaan NU hierheen en niet door allemaal straatjes lopen;)

Nu zijn we net terug in het dorpje, en vanavond gaan we met een paar nederlandse meiden die hier ook stage lopen eten, en daarna stappen met hun en robert. We gaan met de bus naar Cadiz. blijkbaar is dat erg leuk! en morgenvroeg om 7 uur met de bus terug naar ons appartement. Als we ondertusse al niet in slaap zijn gevalle. maar de taxi is ook niet duur dus als we het beu zijn dan pakken we een taxi. We hebben er zin in!

Natuurlijk missen wij jullie heel erg! Maar de wereld vergaat niet!

Iedereen heel veel plezier met wat hij/zij gaat doen!

P.S. Nu hebben we nog vrij dus kunnen we vaak berichtjes achterlaten. Na volgende week moeten we werken van half 11 ´s morgens tot 7 uur ´s avonds en zijn we waarschijnlijk 1 dag in de week vrij. dus dan worden de berichtjes minder!
Geniet er nog maar van.

Dikke kus,
Ons

• 27 Juni 2009 - 15:52

Haike:

Hey Jelke,
    Dat lijkt me wel moeilijk; Spaans leren. Maar natuurlijk super als je je straks verstaanbaar kunt maken in die geweldige taal! Heel veel plezier.
    Groetjes Haike en Martijn

• 27 Juni 2009 - 15:58

Hans:

Mario, Robert en dat al na een dag! Wel rustig aan he, julie moeten nog 6 weken.
    Maar fijn te lezen dat jullie goed terecht zijn gekomen en er veel zin in hebben.
    Geniet nog effe van je vrije tijd en blijf typen we willen tenslotte alles weten.

Groetjes
    Hans en Anja

• 28 Juni 2009 - 00:01

Manon En Job:

lieve schatten

ik hoop dat jullie je gedragen hihi
    we missen jullie al een beetje zorgen goed voor jullie pap en mam..
    alles komt goed..
    Dikke kus!! van je broer en mij

• 28 Juni 2009 - 08:59

Henk :

Dag Jelke.
    Als ik het zo lees zullen jullie het zeker wel naar je zin hebben.
    mooie weer,lekker eten,zon zee en strand en uit gaan wat wil je nog meer.Geniet er maar van want straks moet er ook nog gewerkt worden.
    Wij blijven jullie wel volgenen.
    Groetjes Hanny en Henk.

• 28 Juni 2009 - 10:39

Wilma:

heey meiden

jullie bakken de broodjes toch niet te bruin he?
    geniet er deze week maar van,want volgende week zal er gewerkt moeten worden!
    heel veel plezier,
    groetjes Ferry en Wilma

• 29 Juni 2009 - 10:49

Janne :

hee elles

hier is het ook warm maar lang niet zo warm als bij julie denk ik we waren naar wangrooi geweest vorig jaar was een groot paard op hol geslagen ben er deze keer niet op geweest maar wel op de pony"s maar daar ga ik ook niet meer op niet omdat ik te groot was maar omdat die ook op hol was geslagen niet erg leuk oja bram ging van een heuvel af met de rolstoel van bart maar verloor onderweg iets kwam een vrouw aan met dat wat was gevallen bram stapte uit die rolstoel rende er naar toe en die vrouw dacht dat iets gebroken had of iets ergens aan geopereerd zijn

nog fijne dagen en jelke ook
    van je lieve nichtje janne xxx

• 29 Juni 2009 - 10:58

Ome Ton:

en ben je nog niet verbrand onder die spaanse zon . groetjes.

• 29 Juni 2009 - 13:19

Carla En Sam En Suus:

Mario, ja, de naam zegt al genoeg.
    Maar goed dat jullie volgende week moeten werken dan hebben jullie niet zo veel tijd om naar de mannen te kijken.
    Erg leuk om te zien dat jullie het naar je zin hebben.
    Nog veel plezier, en blijf vooral mailen!!!
    Dikke knuffel van ons.

Groetjes Carla, Harrie en de meiden,Sam en Suus.

• 29 Juni 2009 - 15:19

Anita:

Hey Prul&Elles,
    Wa gezellie allemaal!Zo te lezen, hebben jullie 't goed naar jullie zin! daar ben ik blij om. Ook fijn dat jullie nog effe 'vakantie'mogen vieren Oja, weet je wat n smsje kost€0.10, valt mee toch? Ons weekendje weg was erg leuk geweest!Alleen hebben ze in Brugge geen Mario's!

Kusz Anita