De eerste werkdag! - Reisverslag uit Erp, Nederland van Jelke Raaijmakers Elles van erp - WaarBenJij.nu De eerste werkdag! - Reisverslag uit Erp, Nederland van Jelke Raaijmakers Elles van erp - WaarBenJij.nu

De eerste werkdag!

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Jelke Raaijmakers

06 Juli 2009 | Nederland, Erp

Olaaa Chica´s en Chico´s
Onze eerste werkdag zit er eindelijk op! wat zijn wij gesloopt!!! Het was een erg lange, drukke indrukwekkende dag! We zijn al vanaf vanmorge half 10 van huis af. We kwamen in het hotel en we er waren al kinderen binnen. Iedereen was al druk in de weer en wij stonden er in het begin een beetje onzeker bij. Toen zei silvia dat we niet met onze handen in onze zakken moesten gaan staan en zijn we meteen iets gaan doen. maar hoe leg je een kind in het spaans uit als je geen spaans kunt dat je iets wilt gaan doen. nouja wij toch geprobeerd en het ging al redelijk goed. toch voelde wij ons nutteloos omdat we niet écht konden doen wat we wilde. toch hebben we zo goed mogelijk ons best gedaan. We gingen op een shirt schilderen. eerst overtrekken met potlood en dan schilderen. het was erg moeilijk voor de kinderen dus konden we gelukkig veel meehelpen. daarna hebben we opgeruimt en kwamen we steeds meer in contact met de kinderen! na het middag eten ging het al steeds beter. Er moets een kindje huilen en Jelke liep er op af en tilde haar op om haar te troosten. het kindje vond dat erg fijn en begon in het spaans te lullen maar jelke verstond het niet. dus zei ze steeds que que!? dat betekent wat wat;) Si en No zijn de meeste woordjes die je zegt en mooi. De kinderen weten dat je niet zo goed spaans kunt dus dat is erg leuk. we gingen dansen op erg leuke muziek en als de muziek stopte moest je als een standbeeld stil blijven staan en wie nog beweegde was af. maar het ging zo goed dat niemand af ging! op een gegeven moment was er een jongetje af en die begon te klieren bij een meisje. ze ging door hem af en dat zag Jelke. Het meisje begon te huilen en Jelke tilde het meisje op en begon met haar op de muziek te dansen met allemaal rare bewegingen. als de muziek stil stond pakte ze de raarste beweging die ze zich kon bedenken met bijv. het kind op de kop. de andere kinderen vonden dit erg leuk en de leidsters ook! Poeh een meevaller! haha! dan krijg je helemaal een gelukkig en warm gevoel van binnen! de kindjes kwamen de rest van de dag aan je hangen en willen knuffelen echt super leuk!! daarna naar de mac geweest want ze zochten niet meer te koken en nu zitten we hier! Maaaaarrrr.... in het weekend hebben we nog leuke dingen meegemaakt!! en dat willen we natuurlijk ook vertellen! We zijn vrijdag uitgeweest met igor, frits, roy, mark en lamme Tirza! eerst zijn we op het strand geweest wat erg gezellig was! je komt met iedereen in contact en hebben flink wat gedronken. daarna naar een strandtentje gegaan en daar was een feestje van Reboot aan de gang wat een goeie muziek. maar Tirza wou naar huis en we moeten natuurlijk wel rekening met elkaar houden! Toch was het 7 uur voor we op bed lagen en wat we van te vore mee hebben gemaakt haha we hebben dubbel gelegen!!! Roy was zat.. haha en die zat aan tafel te slapen, jelke heeft roy maar op bed gelegd. daarna hem toch maar weer uit bed gehaald want hij moest zijn lenzen uit doen! ondertussen had mark lekkere kipkroketjes gebakke maar Jelke was zo goed voor roy aan het zorgen dat ze dat niet door had en toen had ze snel eentje in haar mond gestopt en was ondertusse aan het opruime. komt roy aan gestormd en die snaait heel die bak leeg propt het in zijn mond en vliegt naar bed. Jelke erachteraan haha! hij sliep meteen dus maar met rust gelaten. maar wat kan die lullen in zijn slaap en snurken!!! we hoorden hem in de andere kamer!! hij was aan het lullen dat hij vanaf het psv stadion de taxi naar puerto real moest pakken!! dat wordt een dure rit!;)!

Wij gaan zometeen naar huis lopen en meteen plat! een zware week voor de boeg! En de fotos lukken trouwens nog steeeeeeeeeds niet! je moet ze maar op Partyflock of Hyves kijken want schiet niet op met deze site!
Sorry daarvoor!
Byebye

• 06 Juli 2009 - 20:08

Eveliene:

Haaaa vrouwkes

ik lees wel dat t daar erg gezellig is! Je hebt hier nog niet veel gemist, ook een lekker zonnetjee!
    Maaree. we smsen bellen mailen krabbelen snell

Mis jullie, xxxx

• 07 Juli 2009 - 07:11

De Amsterdammertjes:

Ha Jelke,

Good on you! Dat je zo lief voor de kinderen bent... Hopelijk maak je nog vele leuke dingen mee op je werk, want in je vrije tijd lukt het al aardig zo te lezen.

Groet, J & M

• 07 Juli 2009 - 11:17

Wilma:

dit gaat jullie zeker lukken!!!!

succes met alles.

groetjessssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

• 07 Juli 2009 - 19:28

Anne:

Ladieees!
    Jaloers op jullie! Hier heeft het de hele dag geregend, rest van de week trouwens wel mooi weer gehad! Ik ben echt jaloers op jullie geweest deze week, lekker in spanje en ik moest mn toetsen leren! Morgen de laatste, dus komt goed!

Nog heeeeeeeeel veel plezier daar, maar moet wel lukken als ik al die verhalen zo hoor!

xxxx. Anne(K)

• 08 Juli 2009 - 13:31

Manon:

Meisjessss

zo te horen komen jullie niet meer terug naar ERRUP!!! haha:P jha jammer dat jullie snel van msn af moesten
    ik ben JALOURS!!!!! haha
    maarjha WIJ gaan vanavond uit eten haha;)

Maak maar veel plezier en check jullie LATURRRR haha

Dikke kus van mij

• 08 Juli 2009 - 14:12

Hanny:

Hoi Jelke en Elles Je komt al èen heel eind met si en no. Ik weet zeker dat het jullie gaat lukken. Jelke nog bedankt voor het lieve kaartje en het lekkere etentje in Groede.Geniet van je vrije dag deze week na al dat harde werken. Veel plezier dat zal jullie wel lukken zo te lezen. Doei Henk en Hanny.

• 10 Juli 2009 - 13:48

Astrid:

He Meiden, ik lees jullie verhalen met veel lol, erg leuk zeg,en wat een gezellige boel daar geniet er maar lekker van.
    en succes met de kids,
    groetjes van onze Kids,