De tweede werkweek en poetsdag achter de rug!
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Jelke Raaijmakers
18 Juli 2009 | Nederland, Erp
Jaja, de tweede werkweek is weer achter de rug. We hebben het erg naar ons zin gehad op stage. Jelke is twee keer in het water gegooit en Elles ook een keer. Helaas moesten we vrijdag van onze Nederlandse gasten afscheid nemen. Nog even foto´s gemaakt en toen moesten we toch echt gaan. Dat vonden we echt jammer, want dat waren de enigste nederlanders in het hotel. En het waren echt schatjes. Verder hebben we hard gewerkt en zo nu en dan de tijd genomen om lekker op het strand bij te rusten. Donderdag avond zijn we weer bij de meiden gaan koken en gaan eten dat was erg gezellig. Jelke en Dorien houden heel erg van Gamba´s dus Elles had Gamba´s klaargemaakt. (wat ze zelf verschrikkelijk vind) Toen de Gamba´s op waren lustte ze nog wel meer gamba´s... nadat die gamba´s op waren keken ze Elles diep in de ogen en ja hoor Elles kon weer de keuken in voor nieuwe Gamba´s... Maar toen hoorde we buiten allemaal geluid van een of andere fanfare, dus wij de Gamba´s vlug uit gezet en naar buiten gaan kijken. Het was dus een of andere heilige stoet. Denk aan een of andere prosesie die je in keldonk ook elk jaar hebt. Wij dus daar heen, en foto´s maken. maar volgens mij was het niet zo heilig als ze dachten, want er mocht gewoon gebeld en gerookt worden als je zelf in die stoet liep... Dus allemaal een beetje raar. ook de meisjes met de kortste rokjes kwamen langs. Maar goed nadat we dat weer hadden gezien zijn we alles op gaan eten en op gaan ruimen. Daarna vlug naar bed en de volgende dag weer lekker gewerkt. en ´s avonds zijn we met z´n 13e 1 nedelandse jongen een jongen uit chili en een jongen uit venuzuela. en dan 10 nederlandse meiden. naar een feria geweest. De feria is een soort van kermis, ofjaa soort van echt een hele grote, met daarlangs hele grote feesttentjes waar in gedanst werd. En natuurlijk werd overal gedronken, de ambulances werden af en aan gesleept. Nadat wij in de benodigde attracties waren geweest zijn we naar een tentje wat gaan drinken en wafels wezen eten! erg lekker. nog even wat gedanst en toen was het tijd om weer de taxi te pakken naar huis. Eenmaal thuis aangekomen ( het duurde even want we wisten de weg niet zo goed) zijn we lekker in bed gaan liggen en zijn we om half twee uit onze coma ontwaakt. Meteen als iedere morgen de deuren van het balkon open. maar daar was jan de wind. Niet normaal hoe hard het vandaag waait. Gauw weer de deuren dicht en besloten dat we toch maar niet naar het strand zouden gaan, maar wat gaan we dan doen? een grote schoonmaak misschien? Een goed ideee, toen hebben we heel het huis opgeruimd, schoongemaakt, geveegd en gedweild jaja, dat hadden jullie niet verwacht he. Maar dat kunnen wij ook. en dan nu zitten we weer op internet om jullie onze verhalen te vertellen. We proberen er ook nog foto´s bij te plaatsen zodat jullie een indruk krijgen hoe de feria en de rest is geweest.
Jelke wil nog even zeggen dat Elles heeeeeeeeel erg lekker kan koken en dat ze echt super blij is met de kookkunsten van Elles! ze geniet elke keer weer van de lekkere maaltijden van Elles! Dadelijk gaan we WEER!! gehaktballetjes maken in een lekkere saus met groente! Jelke gaat er weer volop van genieten!
Lieve groetjes Elles en Jelke,
18 Juli 2009 - 16:30
Maaike:
meideee!
fijn dat jullie het zo naar jullie zin hebben kei goed!:)
enn over 17 dagen ben je al weer teruggg mooi feestje make dan :D
als wij terug zijn van vakantie!
maak er nog wat moois van
liefs (K) -
19 Juli 2009 - 07:20
Anita:
Ons Jelk, jij boft maar!!
Thuis kookt Job altijd voor jou en nu "privekok Elles". Mooie foto's!!
Nou ik moet opschieten, we gaan 'n dagje uit met de blabla. houdoe Anita -
19 Juli 2009 - 09:03
Carla:
Hoi Elles en Jelke,
Een erg mooie ervaring zo te lezen. Geniet van de tijd die jullie daar zijn en maak er een mooie tijd van.
Trouwens Elles ik wordt oma. Ellen is in verwachting en wel van een tweeling. Leuk héééé'
Groetjes -
19 Juli 2009 - 10:01
De Amsterdammertjes:
Ha Jelke,
Fijn dat het je zo goed gaat en geniet nog even van het lekkere weer. Over een paar weken ben je weer in NL en dan moet je maar weer zien...
Alhoewel, wij hebben ook niks te klagen, wij hadden vrijdag een lekkere BBQ op vrijdag en goed weer en goed gezelschap, wat wil je nog meer. Groetjes J&M -
19 Juli 2009 - 10:47
Anja:
elles leuk dat het weer wat beter gaat ,en dat je lekker kan koken wisten we al heel veel groetjes uit keldonk anja -
19 Juli 2009 - 12:40
Hanny:
Hoi Jelke en Elles. Jullie hebben het wel oke daar en veel internationale vrienden.Mis je de frietjes en frikandellen en kroketten niet. Ik smul al als ik aan die lekkere gambas denk. Veel plezier nog en Elles ik hoop dat het nu beter met je gaat.Doei Jelke we gaan nu eventjes je pappie gezelschap houden. Henk en Hanny. -
19 Juli 2009 - 14:21
Rianne:
God, ik zou graag even overvliegen naar jullie want het klinkt echt rlxdd!
Mis jullie!!
Xxxx -
19 Juli 2009 - 18:18
Maud:
Meisjes :)!
Zo te horen gaat het nog steeds erg lekker daar!
Ik ben vet jaloers op jullie, daar met dat mooie weer. Hier is het echt bagger op dit moment!
Die 'kermis' is ook wel super vet. Gaaf dat je nu ook meemaakt hoe dat daar is..
Nog heeeeeeeeeel veeel succes én plezier. Ik ben wel blij als jullie weer terug zijn!!!!
O ja, en ik had niet anders verwacht dan dat jullie de beste poetsvrouwtjes zijn :D!
Kus xxx. Maud -
21 Juli 2009 - 08:07
Wilma:
heey meiden
helemaal super weer, geniet nog een paar weekjes,want het vliegt om,
groetjes wilma -
21 Juli 2009 - 13:18
Mieke:
Hey Jelke je boft maar met zo`n meid die voor je kookt geniet nog van de leuke dingen en over 14 dagen landt je al weer in ons kikkerlandje waar het nu ook lekker weer is.Dag lief meisje.
Liefs Mieke -
21 Juli 2009 - 22:05
Nienke V Geesbergen:
Ola Meiden,
Word er nog een beetje gewerkt en Spaans geleerd daar?? Of alleen gefeest? haha Zo te lezen hebben jullie het prima naar je zin!
Nee hoor geniet maar van elk moment. Zo'n ervaring neemt niemand meer van je af! zegt de juf ;-)
Vandaag laatste werkdag op de Leijgraaf gehad dus Team PW gaat ook vakantie vieren!
Nog heel veel plezier en pas goed op elkaar!
Groetjes Nienke -
25 Juli 2009 - 11:36
Manon:
meiden..
wat superrrrrr
ik wil ook een prive kok!!
haha..
ik zie jullie niet meer!!
wij vliegen 5 augustus om 06.35 naar turkey!!!
maar 15 vliegen we om 21.35 naar huis..
jelke wij drinken op mijn verjaardag wat op jou.. doe jij dat daar dan ook op ons haha..
Veel lieve groetjes van mij!!!!